×
×

شماره ۱۶۵ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا

  • کد نوشته: 483994
  • ۱۷ مهر ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم: سرمقاله مدیرعامل گروه صنایع غذایی درنا: درینا محصول جدید درنا، شکلات صبحانه ای با استاندارهای جهانی همزمان با نمایشگاه شیرینی و شکلات/همایش علمی ترویجی “جهانی بر پایه لسیتین” در تهران برگزار شد رئیس هیئت مدیره گروه نان سحر: چالش اصلی صنعت نان، معلوم […]

    شماره ۱۶۵ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم:

    • سرمقاله
    • مدیرعامل گروه صنایع غذایی درنا: درینا محصول جدید درنا، شکلات صبحانه ای با استاندارهای جهانی
    • همزمان با نمایشگاه شیرینی و شکلات/همایش علمی ترویجی “جهانی بر پایه لسیتین” در تهران برگزار شد
    • رئیس هیئت مدیره گروه نان سحر: چالش اصلی صنعت نان، معلوم نبودن متولی است
    • رئیس هیئت مدیره شرکت زعفران مصطفوی: ضرورت نشست‌های منطقه ای رئیس جمهور با نخبگان در جهت ریشه یابی چالش‌های تولید و اقتصاد
    • سروش سردشتی در آئین افتتاحیه صنایع غذایی موجان: تولید محصول با کیفیت و سلامت محور یکی از اهداف مهم مجموعه است
    • مدیرعامل شرکت پارس‌مینو: ثبات در قوانین تنها راه توسعه صادرات
    • دبیر فدراسیون صنایع غذایی: مشوق‌های صادراتی جایگزین قوانین تهدیدی شود
    • مدیرعامل گروه صنعتی مجتبی: واردات مواد اولیه از چالش‌های صنعت نوشیدنی است
    • مدیرعامل صنایع غذایی مقدم”شوکولایف” مطرح کرد: لزوم برطرف کردن مشکلات ارزی صادرکنندگان برای جلوگیری از ایجاد رانت
    • مدیرعامل شرکت پگاه تهران خبر داد: رونمایی از محصولات دوغ گاز دار، ماست سوزمک و پنیر سنتی
    • مدیرعامل شرکت هموطن نوش ایرانیان از برند (سلما تک) می‌گوید
    • مدیر صادرات شرکت سلبن: افزایش هزینه تولید رقابت پذیری را دربازارهای صادراتی می‌کاهد
    • علی یادگاری خبر داد: راه‌اندازی خط تولید دیپازیتور تافی و محصولات بر پایه پکتین برای اولین‌بار در‌ ایران توسط ماشین سازی یادگاری
    • قائم‌مقام گروه صنعتی پارس استا: بروکراسی اداری تمرکز تولیدکنندگان را از فعالیت اصلی خود دور می‌کند
    • رئیس هیئت مدیره ماشین سازی عدیلی مطرح کرد: صادرات ۶۰۰ دستگاه به کشورهای مختلف جهان
    • مدیرعامل کشت و صنعت آقای طبیعی: غذای سالم به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری طولانی مدت، باید در سبدکالایی خانواده‌ها قرار بگیرد
    • مدیرعامل گروه مرشدگوهر: فرهنگ استفاده از نان‌های حجیم رو به افزایش است
    • قائم مقام و مدیر اجرایی شرکت نظری مطرح کرد: تامین مواد اولیه و بروکراسی اداری دو چالش بزرگ صنعت غذا
    • مدیرعامل شرکت پگاه گلپایگان: علاوه برتولید انواع پنیر و دوغ، محصولات پودری جدید و فانکشنال را به بازار عرضه می کنیم
    • مدیر کارخانه شرکت زرنام: رقابت صنایع پالایشگاهی غلات با محصولاتی نظیر شکر با توجه عدم دریافت ارز ترجیحی ناعادلانه است
    • دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تـولیـد و بسـته بنـدی مواد پروتئینی کشـور مطرح کرد: مشکل جدی تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه و سرمایه در گردش
    • مدیرعامل گروه صنعتی نجاتی”آناتا”: عمده مشکل تولیدکنندگان تامین ارز است/صادرات سی میلیون یورویی آناتا
    • مدیرعامل شرکت گلشهد: عدم ثبات نرخ ارز باعث از دست رفتن بازارهای صادراتی می‌شود
    • دومین نمایشگاه زندگی سالم با محوریت محصولات غذایی ارگانیک، وگان و رژیمی برگزار شد
    • روغن لادن برند محبوب مصرف‌کنندگان شد
    • رئیس هیئت مدیره شرکت سبزی ایران: دیدار چهره به چهره رئیس جمهور با شرکت های صنعتی می تواند گام مثبتی در بهبود روند تولید باشد
    • مدیرعامل شرکت کاوه میسا مطرح کرد: روابط خارجی مناسب، پیش نیاز توسعه صادرات
    • دبیر انجمن ارگانیک ایران: تعرفه مشخصی برای صادرات محصولات ارگانیک وجود ندارد
    • معاون بازرگانی شرکت مارگارین: چالش در عرضه روغن با دخالت دولت در قیمت‌گذاری‌ها
    • در سمینار اتاق مشهد با همکاری شورای ملی زعفران و با حضور نمایندگان سازمان جهانی مالکیت معنوی بررسی شد؛ الزامات ثبت جهانی برند زعفران ایران چیست؟
    • مدیرعامل گروه صنایع غذایی ب.آ: راه کنترل تورم و ثبات نرخ ارز چربیدن درایت بر توهم و استفاده از پتانسیل های موجود در کشور است
    • مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه: پیش‌بینی رشد ۲۰۰ درصدی تولید شکر در کشت و صنعت هفت‌تپه
    • بذر محصولات استراتژیک در کشت و صنعت مغان تولید می‌شود
    • حضور هیئت روسی در تهران برای امضای تفاهم‌نامه با انجمن حبوبات ایران

    و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر …

    برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *