×
×

همکاری سازمان شیلات ایران و کنیا در ۶ حوزه

  • کد نوشته: 483236
  • ۲۱ تیر ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از مهر، رئیس جمهور کشور در هفته جاری به قاره آفریقا سفر کرده و قرار است با مقامات عالی رتبه ۳ کشور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه دیدار داشته باشد. البته امروز سید ابراهیم رئیسی با رئیس جمهور کنیا دیدار داشت و در نشست خبری […]

    همکاری سازمان شیلات ایران و کنیا در ۶ حوزه
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از مهر، رئیس جمهور کشور در هفته جاری به قاره آفریقا سفر کرده و قرار است با مقامات عالی رتبه ۳ کشور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه دیدار داشته باشد. البته امروز سید ابراهیم رئیسی با رئیس جمهور کنیا دیدار داشت و در نشست خبری مشترک با رئیس جمهور کنیا عنوان کرد، همکاری ایران با قاره آفریقا ریشه تاریخی دارد و ما معتقدیم این روابط می‌تواند میان دو ملت ایران و کنیا روز به روز توسعه یابد.

    مرتضی آزادی، مشاور رئیس سازمان شیلات کشور در امور بین الملل درباره فرصت‌های همکاری ایران با کشورهای آفریقایی در حوزه شیلات در گفت و گویی تلویزیونی گفت: در راستای پرورش و توسعه فراسرزمینی سازمان شیلات، ۶ کشور هدف را مشخص کرده است. سال ۸۷ ایران با کنیا تفاهم نامه ۵ ساله داشت و پیش بینی می‌شود در دور جدید، همکاری‌ها گسترش پیدا کند.

    آزادی افزود: پیش نویس تفاهم نامه بین دو کشور با ۱۷ بند تنظیم شده که شامل ۶ بخش است؛ همکاری مشترک در بخش آموزش، برگزاری نشست‌های تخصصی بین کارشناسان شیلا دو کشور، بهره برداری برای استفاده از ذخایر موجود در آب‌های آفریقا و اعزام ناوگان صیادی با هماهنگی این کشورها، تنظیم برنامه‌ها برای بهبود کیفیت پرورش آبزیان، توسعه آبزی پروری و در نهایت توسعه فعالیت‌های شیلاتی است.

    مشاور رئیس سازمان شیلات کشور در امور بین الملل ادامه داد: ایران در پرورش و تولید قزل آلا و تیلاپیا و همچنین فعالیت در آب‌های داخلی و دریای آزاد از طریق پرورش ماهی در قفس تجربه‌های خوبی دارد. اشتراک گذاری این تجربیات بین دو کشور می‌تواند بستری برای توسعه همکاری‌ها باشد.

    وی تصریح کرد: اقتصاد آبی یکی از موضوع‌های روز در سطح بین المللی است که تمام فعالیت‌ها به سمت استفاده بهینه از دریاها و مقابله با آلودگی شکل گرفته است. در حوزه فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی سازمان شیلات دو کشور می‌توانند با هم همکاری‌های خوبی داشته باشند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *