×
×

کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب با کشت پاییزه چغندرقند

  • کد نوشته: 488603
  • ۶ خرداد ، ۱۴۰۳
  • ۰
  • با توسعه کشت چغندرقند پاییزه در راستای برنامه اصلاح الگوی کشت، بهره‌وری افزایش و مصرف آب ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
    کاهش ۳۰ درصدی مصرف آب با کشت پاییزه چغندرقند
  •   به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز)، به نقل از مهر، داریوش طالقانی، رئیس مؤسسه تحقیقات چغندرقند کشور، توسعه کشت چغندرقند پاییزه را راهکاری در جهت افزایش بهره‌وری عنوان کرد و گفت: با کشت پاییزه چغندرقند در راستای برنامه اصلاح الگوی کشت، ۳۰ درصد مصرف آب کاهش می‌یابد.

    وی از جمله مزایای کشت در مناطق گرمسیری را دوام، سطح برگ بالا و مقاومت به آفات و بیماری دانست و گفت: سند امنیت غذایی در جهت کاهش مصرف آب به میزان ۳۰ درصد در برنامه است که با کشت پاییزه می‌توان به این افق دست یافت.

    رئیس مؤسسه تحقیقات چغندرقند کشور خاطرنشان کرد: از دیگر مزایای این نوع کشت کاهش حقابه تولید شکر از ۴ میلیارد متر مکعب به ۲.۷ میلیارد متر مکعب در سال ۱۴۱۰ است که این امر به خودکفایی در تولید شکر کمک می‌کند.

    طالقانی بیان کرد: دو استان را برای توسعه کشت چغندرقند پاییزه در کشور انتخاب کردیم که یکی از این استان‌ها کهگیلویه و بویراحمد و دیگری خراسان‌رضوی است.

    منبع: خبرگزاری مهر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *