×
×

کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود

  • کد نوشته: 487443
  • ۲۳ اسفند ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • شرکت بازرگانی دولتی ایران در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، علاوه بر تأمین کمّی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دایم رصد می کند.
    کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم کنترل و رصد می‌شود
  •   به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران(ایرانفودنیوز) به نقل از مهر، محمد ایزدی، رئیس مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در همایش ملی «آرد کامل – نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، گفت: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخش‌های خرید، نگهداری و توزیع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری می‌رسد.

    وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت پایدار غذایی کشور افزود: این شرکت در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بی‌بدیلی را در کشور ایفا می‌کند و علاوه بر تأمین کمی گندم به عنوان ماده اولیه تولید آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد می‌کند.

    ایزدی با اشاره به این که مرکز پژوهش‌های غلات با بهره‌گیری از ادوات و تجهیزات به‌روز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت می‌کند، اظهار کرد: تأمین و تخصیص سموم گازی و مواد ضدعفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیت‌های این مجموعه است.

    رئیس مرکز پژوهش‌های غلات با تأکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت اقتصادی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی و پیگیری برای اجرای طرح‌های پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزش‌های لازم در این زنجیره، برنامه‌ریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از تولید آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآورده‌های غذایی مؤثر بوده است.

    منبع: خبرگزاری مهر

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *