×
×

تولید سالانه گوشت قرمز به یک میلیون تن رسید

  • کد نوشته: 480906
  • ۲۹ آذر ، ۱۴۰۱
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، حسین دماوندی‌نژادمعاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد گفت: زیربخش دام و طیور کشور با جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ میلیون واحد دامی و تولیدات سالانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز، بیش از ۱۱ میلیون تن شیر، سه میلیون تن گوشت مرغ […]

    تولید سالانه گوشت قرمز به یک میلیون تن رسید
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، حسین دماوندی‌نژادمعاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد گفت: زیربخش دام و طیور کشور با جمعیتی بالغ بر ۱۲۰ میلیون واحد دامی و تولیدات سالانه حدود یک میلیون تن گوشت قرمز، بیش از ۱۱ میلیون تن شیر، سه میلیون تن گوشت مرغ و ۱.۲ میلیون تن تخم‌مرغ یکی از بهره‌برداران اصلی طرح اصلاح الگوی کشت است.

    به گفته او، بخشی از نیازهای این بخش از طریق تولید دانه‌های روغنی، جو، نباتات علوفه‌ای به ویژه علوفه‌های کم آب‌بر تأمین می‌شود.

    دماوندی‌نژاد گفت: پس از دهه‌ها انتظار می‌توانیم با سیاست و اجرای الگوی کشت در بخش کشاورزی، قسمت عمده نیازهای علوفه‌ای را در داخل کشور تأمین و از خروج مقادیر زیادی ارز از کشور جلوگیری کنیم.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *