×
×

سطح زیرکشت زعفران رو به افزایش است

  • کد نوشته: 484134
  • ۱ آبان ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، علی حسینی عضو شورای ملی زعفران گفت: گرچه برداشت زعفران از اواسط مهر آغاز شده است، اماهنوز به پیک برداشت نرسیده ایم. به گفته او، با رسیدن به پیک برداشت زعفران از ۵ آبان به بعد می توان راجع به […]

    سطح زیرکشت زعفران رو به افزایش است
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، علی حسینی عضو شورای ملی زعفران گفت: گرچه برداشت زعفران از اواسط مهر آغاز شده است، اماهنوز به پیک برداشت نرسیده ایم.

    به گفته او، با رسیدن به پیک برداشت زعفران از ۵ آبان به بعد می توان راجع به افزایش یا کاهش تولید اظهار نظر کرد.

    حسینی ادامه داد: بررسی های میدانی از مزارع حاکی از آن است که تولید زعفران طبق اظهارات کشاورزان نسبت به سال قبل ۱۰ درصد بیشتر و برخی مناطق ناشی از تنش های گرما و سرما ۳۰ درصد کاهش یافته است که براین اساس پیش بینی می شود تولید با مدت مشابه سال قبل تغییری ندارد.

    عضو شورای ملی زعفران افزود: با توجه به افزایش سطح زیرکشت زعفران در کل کشور، کاهش تولید در برخی مناطق تاثیر چندانی بر میزان کل تولید ندارد.

    او گفت: تا زمان برداشت انبوه زعفران نمی توان حداقل و حداکثری را برای قیمت محصول در بازار اعلام کرد.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *