×
×

شماره ۱۵۹ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا

  • کد نوشته: 481944
  • ۲۴ اسفند ، ۱۴۰۱
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم: سرمقاله مهندس جمال رازقی جهرمی بنینانگذار و رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی ب.آ، شخصیت سال صنعت غذا در سال ۱۴۰۱ شد گزارش ماهنامه همگام با صنعت از پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند بنیانگذار گروه زر در همایش پیشران‌های […]

    شماره ۱۵۹ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا
  • به گزارش پایگاه خبری علوم و صنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز)، در این شماره می خوانیم:

    • سرمقاله
    • مهندس جمال رازقی جهرمی بنینانگذار و رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی ب.آ، شخصیت سال صنعت غذا در سال ۱۴۰۱ شد
    • گزارش ماهنامه همگام با صنعت از پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
    • بنیانگذار گروه زر در همایش پیشران‌های اقتصادی: ادبیات تولید در ایران با همه دنیا متفاوت است
    • بنیانگذار گروه صنایع غذایی شیرین عسل: تعهدات دولت به بخش تولید، با جابجایی یک وزیر نباید دست مایه تغییر شود
    • رئیس فدراسیون تشکل های صنایع غذایی و کشاورزی کشور: ایجاد سازمان بازرگانی باعث بهبود روند امور مربوط به بازرگانی می‌شود
    • مدیرعامل شرکت کشت و صنعت دشت سبز غرب: با ادامه قیمت گذاری دستوری باید شاهد رکود در تولید باشیم
    • رئیس اتحادیه گیاهان دارویی فرآورده‌های غذایی و زعفران ایران: باید شرایط صادرات از سوی دولت تسهیل گردد
    • دبیر انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی: چالش بزرگ تأمین سرمایه در گردش تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی
    • مهندس محمود مقتدایی، رئیس هیئت مدیره گروه تک ژن زیست از سوی وزارت کار به عنوان کارآفرین برتر ملی معرفی شد
    • رئیس هیأت مدیره انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران: تولید فرآورده‌های گوشتی ارگانیک صحت ندارد
    • مدیرعامل شرکت مهرام: پیش‌بینی‌پذیر نبودن اقتصاد، دست‌انداز تولید
    • بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر: مسئولین از دانش تولیدکنندگان تحت عنوان تصمیم سازی برای تصمیم گیری درست استفاده کنند
    • مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی: تلاش برای افزایش سطح برداشت سبز نیشکر به ۴۰ درصد
    • اخبار صنایع غذایی جهان
    • سرمایه گذاری ۱.۲ میلیارد دلاری “شیرین عسل” در بزرگترین مجتمع کشاورزی و دامپروری خاورمیانه
    • دبیر کل خانه صمت ایران: ریال قربانی سیاست اقتصادی/ زمان فداکاری سیاست برای صنایع و اقتصاد کشور فرا رسیده است
    • مدیرعامل شرکت فرآورده‌های روغنی ایران: سیاستگذاری به انجمن‌ها واگذار شود
    • مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی: پایش سموم ۴۰ محصول کشاورزی/ اهمیت دیپلماسی غذا
    • بنیانگذار گروه صنایع غذایی شیرین عسل: دولت می‌تواند با مقررات‌زدایی راه را برای تولید و صادرات تسهیل کند
    • دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور خبر داد: عرضه گوشت ران گوسفندی با قیمت هر کیلو ۱۷۳ هزارتومان
    • کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
    • رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی پارس استا عنوان کرد: عوارض صادراتی محصولات کشاورزی آب‌بر نیم درصد شد
    • بروکراسی اداری، مرگ تدریجی تولید
    • نایب رئیس اتاق ایران: مدیریت بازار سیب‌زمینی کشور به بخش خصوصی سپرده شد
    • حفظ و صیانت از سلامت وامنیت غذایی جامعه از طریق جلوگیری از تخریب و هجمه به صنایع و برندهای غذایی کشور
    • دسترسی اقتصادی محصولات شیلاتی از مسیر فناوری می‌گذرد
    • اقتصاد مولد تنها شاهراه عبور از بحران
    • حذف رواداری برای مبارزه با کم فروشی، تصمیمی با هدفی مقدس ولی غیرکارشناسی و ناممکن
    • زنجیره ارزش

    برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *