×
×

عرضه روزانه قارچ ۳۰ درصد افزایش یافت

  • کد نوشته: 484429
  • ۲۹ آبان ، ۱۴۰۲
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، مهدی رجبی گفت: از ابتدای فصل سرما تمامی واحدهای پرورش قارچ با ظرفیت کامل کار می کنند و حتی در برخی جاها کمپوست های زیرزمینی تولید می شود. به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان […]

    عرضه روزانه قارچ ۳۰ درصد افزایش یافت
  • به گزارش پایگاه خبری علوم وصنایع غذایی ایران (ایرانفودنیوز) به نقل از خبرنگاران جوان، مهدی رجبی گفت: از ابتدای فصل سرما تمامی واحدهای پرورش قارچ با ظرفیت کامل کار می کنند و حتی در برخی جاها کمپوست های زیرزمینی تولید می شود.

    به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به بالای ۲۱۵ هزارتن برسد.

    رجبی با بیان اینکه روزانه بیش از ۵۰ تن قارچ وارد بورس تهران می شود، افزود: میزان عرضه قارچ استان تهران نسبت به ۲ ماه قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

    رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ نرخ کنونی هرکیلو قارچ سرمزرعه را ۹۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: براین اساس هرکیلو قارچ فله با نرخ ۱۰۰ هزارتومان به مصرف کننده عرضه می شود. همچنین قیمت هرکیلو قارچ بسته بندی ۲۰۰ گرمی ۲۷ هزارتومان است.

    او درباره آخرین وضعیت صادرات قارچ افزود: با توجه به ازدیاد تقاضا برای خرید قارچ در بازار داخل، انگیزه ای برای صادرات نیست.

    رجبی متوسط سرانه مصرف قارچ در کشور را ۲ کیلو و تهران بالای ۳.۵ کیلو اعلام کرد و گفت: با توجه به نوسانات قیمت محصولات پروتئینی و فرهنگ سازی مردم، سرانه مصرف قارچ افزایش پیدا کرده است‌.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *